Reacties

Beoefenaars Ki Running

Aanrader!
Ik heb het boek nu enige tijd en lees er nog geregeld in terug. Mijn ervaring is: een leuk, onderhoudend en makkelijk leesbaar boek. Zeker geen complexe theorie, maar eenvoudig te begrijpen en te volgen. Ik was al enigzins bezig met Ki energie en toevallig ook een hardloopliefhebber. Dit boek geeft een mooie combinatie van beide werelden. De methode is praktisch en kost je geen jarenlange training. Vrij vlug aan te leren dus. Mijn persoonlijke mening: aanrader! (Richard V., 11 januari 2018)

Het lezen van dit boek geeft me de motivatie om weer te gaan hardlopen, met een andere mindset dan vroeger. Dat is echt super!
Trompie BOL.com

Hans Peter Roel geeft in dit boek een duidelijke beschrijving van een bewustere manier van hardlopen volgens de Ki methode. Ik zit nog midden in mijn training van 180 dagen maar bemerk al duidelijk verschil in hardlopen. Ik loop veel gemakkelijker en herstel sneller. Voor alle hardlopers een absolute aanrader.
B.Pure BOL.com

Goede beschrijving en uitleg over de mentale en fysische houding goede motivatie en zeker de moeite waard. Een mooie uitdaging als je van uitdagingen houd.
Ki energie booster BOL.com